Over Ons

Over Ons

BETAPADEL is een winkel die de beste Padel-producten aanbiedt. Onze unieke producten zijn geïnspireerd op de feedback die we dagelijks van onze klanten krijgen. Onze winkel heeft een sterk assortiment, zodat we voor iedereen een passend aanbod hebben!

400k + tevreden klanten

Beta Padel Store is een verademing geweest, na rondrennen ben ik zo blij dat ik deze website heb gevonden.

Janet Renolds

Ik kan niet geloven dat ik de Beta Padel Store heb gevonden. Waar ik al die tijd naar op zoek was. Beta Padel is een geweldige website.

JABULANI K

Ik heb moeite om goede producten te vinden. Mijn vriend vertelde me over Beta Padel en ik ben zo blij dat ik deze website heb gevonden.

Nadia Mirza

Waarom kiest u voor BETAPADEL?

Klantenbinding

Klantentrouw is onze topprioriteit. We zijn dan ook trots om te zeggen dat we honderden tevreden klanten hebben die heel vaak bij ons terugkomen. Onze online winkel is ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Vriendelijke klantenservice

BETAPADEL probeert binnen 24 uur een passend en professioneel antwoord te geven op al uw vragen. Onze klantenservicemedewerkers staan ​​7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Geen verzendkosten

Geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 100

Veilig online winkelen

Bij BETAPADEL shop je altijd veilig. Wij zorgen er daarom voor dat alle betalingen in een 100% SSL versleutelde verbinding in de buurt van je eigen bank gebeuren.

Lage prijzen

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft BETAPADEL over de hele wereld een krachtig inkoopnetwerk opgebouwd. Hierdoor kan BETAPADEL de goede kwaliteit van onze producten garanderen en toch aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Hoge kwaliteitsnormen

Elk BETAPADEL-product ondergaat een uitgebreide test- en kwaliteitscontroleprocedure. BETAPADEL levert alleen producten die we zelf hebben getest en waar we 100 procent achter staan.

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Ihr Warenkorb ist leerZurück zum Shop
    × Hoe kan ik u helpen?